Tukku- ja erikoistavarakauppa

Tukku- ja erikoistavarakaupassa koko logistisen ketjun hallinta ja monikanavaisuus ovat avainasemassa. Saatavuuden ja palvelukyvyn on oltava korkea, tuotepuutteita ei saa olla ja virheellisiä toimituksia ei saa tapahtua. Samanaikaisesti varastoon sitoutunut pääoma pitää pystyä minimoimaan. Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmän avulla ratkaiset nämä haasteet.

Lataa opas

Lemonsoft tukkukaupan kokonaisratkaisuna

Lemonsoftin kokonaisjärjestelmä tarjoaa tukku- ja erikoistavarakaupan yritykselle kokonaisvaltaiset työkalut tilaus- ja toimitusketjun hallintaan. LemonShop tarjoaa integroidun ratkaisun sähköisten kauppapaikkojen hallintaan ja EDI-sanomat yhdistävät yrityksesi keskusliikkeisiin. Tämä kaikki yhdistettynä laajaan talous- ja henkilöstöhallintoon muodostavat kattavan kokonaisuuden.

Tekoälyn hyödyntäminen tuottaa mitattavaa hyötyä ja parantaa osaltaan kilpailukykyä.

Jälkimarkkinointi tuottaa nykyään yhä useammalle valmistavalle yritykselle merkittävän kasvun mahdollisuuden. Lemonsoftista löydät kattavat työkalut myös siihen.

?modestbranding=1&showinfo=0&rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>

Edut:

Kokonaisratkaisu

Ohjaa liiketoimintaasi reaaliaikaisesti yhdellä järjestelmällä, ajantasaisen tiedon perusteella. Automatisointi ja tekoäly huolehtivat rutiineista ja voit itse keskittyä olennaiseen. 

Varastonhallinta (WMS)

Kattava varastonhallinta nostaa varaston tehokkuutta ja on laajennettavissa kaikkiin tarpeisiin.

Integroitu kauppapaikka

LemonShopin avulla tehostat myyntiä ja parannat asiakaspalvelua.

Valmiit sähköiset yhteydet (EDI)

Lemonsoft sisältää sähköiset yhteydet keskusliikkeille.

Tiedätkö oman liiketoimintasi digitalisoinnin hyödyt?

Tilaa yrityksellesi asiantuntijan tekemä kartoitus!

Varaa aika kartoitukseen

opas

Lemonsoft tukku opas kansi

Lemonsoftin opas tukku- ja erikoistavarakaupan toiminnanohjausjärjestelmästä on kattava tietopaketti yritykselle, joka haluaa kehittää liiketoimintaansa digitalisaation avulla.

Lataa opas täyttämällä lomake.

Täytä tietosi ja lataa opas!

Varastonhallintaan liittyy usein lyhenne WMS (Warehouse Management System). WMS:ään kuuluu varastopaikkojen ja sijaintien hallinta sekä operatiiviset toiminnot (vastaanotto, keräily, pakkaus, toimitus, varastosiirrot). Lemonsoft ERP:n varastonhallinta sisältää nämä toiminnot. Kun varastontapahtumia on huomattava määrä ja varaston tehokkuutta halutaan parantaa ja optimoida entisestään, voi erillinen WMS olla perusteltua. Tähän meillä on tarjota Metsys WMS.

Tutustu tarkemmin >>

Lemonsoft erilaisissa toimintaympäristöissä

Maahantuontiyritys

Maahantuontia tekevä tukkukauppa hankkii tavaraa ulkomailta ja myy sitä eteenpäin asiakkailleen. Tukkukauppa palvelee siten vähittäiskauppaa ja muita yrityksiä. Nykyään tukkukauppaan liittyy yhä useammin tavaroiden välittämisen lisäksi erilaista palvelutoimintaa.
Lemonsoft tarjoaa maahantuontiyritykselle kokonaisvaltaisen ratkaisun, jonka avulla esim. tuotevastuuseen liittyvät asiat saadaan hoidettua kattavilla tuotteiden yksilöinnin ja sarjanumeroinnin sekä tuote-erän jäljitysmahdollisuuden toiminnoilla.

Tekninen tukkukauppa

Tekninen tukkukauppa on tyypillisesti yritysten välistä kauppaa. Enenevässä määrin pelkän oston ja myynnin lisäksi tukkukauppaan liittyy kokonaisratkaisuiden ja palveluiden toimittamista.

Teknisen kaupan merkitys teollisuuden ja rakentamisen kilpailukyvyn kehittämisessä on keskeinen. Teknisen tukkukaupan palveluita voi olla esimerkiksi hyllytyspalvelut tai kaupintavarasto. Lemonsoftin laajat myynnin työkalut, tuotekonfigurointi, monipuoliset hinnastot ja mobiilitoiminnot antavat tekniselle tukkukaupalle erinomaisen perustan.

Erikoistavarakaupan myymälätoiminta

Erikoistavarakaupan toiminnan ytimessä on korkea asiantuntemuksen taso ja henkilökohtainen palvelu sekä laaja tuotevalikoima hyvin spesifillä alueella.

Lemonsoftin kokonaisratkaisussa sekä verkkokauppa että laajat kassatoiminnot integroituine maksupäätteineen palvelevat erikoistavarakauppaa tehostaen maksujen käsittelyä ja sen ansiosta osaltaan myös myymälän tehokkuutta ja kannattavuutta. Kauppa voi näin olla samanaikaisesti paikallinen ja kansainvälinen ja tavoittaa asiakkaita suurelta maantieteelliseltä alueelta, periaatteessa koko maailmasta.

Jälkimyynti ja huoltotoiminnot

Maahantuontia harjoittava tai muuten jälkihuolloista vastuullinen tukkuyritys tarvitsee hyvät tuotteiden seurannan ja historian työkalut myytyjen tuotteiden ja niihin liittyvien yksilöityjen tietojen, esimerkiksi sarjanumeroiden seuraamiseen.

Lemonsoftin huoltotoiminnon ja jälkimarkkinoinnin avulla yritys voi laajentaa myyntiään ydintuotteiden ja niiden huoltotoiminnan lisäksi myös lisätuotteiden ja lisäarvopalveluiden myyntiin. Asiakaskokemuksen parantaminen ja lisämyynnin tekeminen onnistuu hyvillä asiakkuudenhallinnan ja jälkimyynnin työkaluilla.


” Suurin asia oli nähdä miten tilaukset tulevat Lemoniin automaattisesti.”

Heikki Mustonen, H&H Tuonti Oy

Kannattaako investoida toiminnanohjausjärjestelmään?

Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää vai vaihtamassa vanhaa uuteen? Vai haluatko lisää toimintaa tehostavia ja liiketoimintaa kehittäviä osia nyt käytössä olevaan Lemonsoft-kokonaisuuteen? Lataa aiheeseen liittyvä opas ja kokeile omilla luvuilla mitä säästö saattaisi yrityksesi osalta tarkoittaa.

Lataa opas
Lemonsoft Aula