LemonShop verkkokauppa

LemonShop on Lemonsoftin toteuttama verkkokauppa, jossa Lemonsoftin toiminnanohjaus ja verkkokaupan myyntivoima toimivat yhdessä. Asiakas- ja nimiketiedot ylläpidetään Lemonsoftissa, ja verkkokaupassa tehdyt tilaukset tulevat suoraan Lemonsoftiin. LemonShopin teknisenä alustana toimii Suomen suosituin verkkokauppa-alusta WooCommerce.

Lataa opas

Verkkokauppa toiminnanohjausjärjestelmällä

Hanki LemonShop verkkokauppa ja toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) sen mukana.

Pääset kokeilemaan demoa täyttämällä lomakkeen.

 

 

Täytä lomake ja pääset LemonShop-demoon!

Miksi LemonShop?

Saumaton integrointi

LemonShop integroituu saumattomasti käyttämäsi Lemonsoft -järjestelmän kanssa. Integraatio pysyy jatkuvasti ajan tasalla, eikä sinun tarvitse murehtia päivityksistä tai ylläpidosta.

Sisältää WordPressin

LemonShop sisältää myös maailman suosituimman web-julkaisujärjestelmän, WordPressin. Voit siis LemonShop -verkkokaupan avulla hallita sisältöä usein eri tavoin ja ylläpitää vaikka koko yrityksesi sivuston samalla alustalla.

Jatkuva kehitys

Kaikki LemonShopin ominaisuudet ovat tarkoin mietitty asiakkaidemme vaatimuksia silmällä pitäen. Lemonsoft kehittää ratkaisua jatkuvasti varmistaen verkkokauppasi toimivuuden myös tulevaisuudessa.

Lemonsoftin verkkopalveluratkaisut ja sovelluskehitys

Toteutamme myös muita yrityksesi liiketoiminnan prosesseja tukevia verkkopalveluita ja sovelluksia. Näitä voivat olla esimerkiksi tarjouslaskuri, varausjärjestelmät, huoltoilmoitusten vastaanotto tai tuotetakuun rekisteröinti. Sovellukset ja palvelut integroituvat saumattomasti toiminnanohjausjärjestelmään (ERP) sekä muihin tarvittaviin ohjelmistoihin ja rajapintapalveluihin. Vahvuutemme on erityisesti B2B -kaupankäynnin ratkaisut ja tilausjärjestelmät. Kaikkiin toteuttamiimme sovelluksiin ja ratkaisuihin sisältyvät jatkuvan kehittämisen ja ylläpidon palvelut.

Opas

lemonshop kauppapaikka

LemonShop

Verkkokaupan perustamisessa täytyy huomioida paljon erilaisia
asioita. Päätös verkkokaupan perustamisesta perustuu liiketoimintastrategiaan, eikä IT-strategiaan.

Lue oppaastamme vinkit verkkokaupan perustamiseen!

Lataa tiedosto täyttämällä lomake.

Täytä tietosi ja lataa opas

Integraatio

LemonShop sisältää Lemonsoftin toteuttaman ja ylläpitämän lisäosan, jolla verkkokauppasi integroituu saumattomasti Lemonsoftiin; et siis enää tarvitse kolmansia osapuolia toteuttamaan WooCommercen integrointia Lemonsoft-ohjelmistoosi.

Integraatio mahdollistaa muun muassa yhden Lemonsoft-ohjelmiston yhdistämisen useaan verkkokauppaan; pystyt halutessasi viemään eri tuotteita ja asiakkaita useisiin eri LemonShop-verkkokauppoihin. Integraatio tuo lisäksi asiakas-, tuote- ja hinnastotiedot Lemonsoft-ohjelmistosta verkkokauppaan ja vie uudet asiakkaat ja tilaukset takaisin Lemonsoft-ohjelmistoon.

Integraatio on mahdollista liittää myös olemassa olevaan WooCommerce verkkokauppaasi, jolloin sinun ei tarvitse vaihtaa verkkokauppasi toimittajaa. Tarvitset vain Lemonsoft Integraatio -lisäosan ja kauppasi toimii saumattomasti taustajärjestelmäsi kanssa!

Ominaisuudet

WooCommerce pitää sisällään suuren määrän ominaisuuksia, jotka mahdollistavat B2C -myynnin juuri sillä tavalla, kuin haluat. Lisäksi LemonShop sisältää tarkoin valikoituja lisäosia, joilla verkkokauppasi laajentuu helposti esimerkiksi kansainväliseen kaupankäyntiin. WooCommercen laajan lisäosavalikoiman avulla voimme muuttaa LemonShop -verkkokauppasi vaikka B2B -alustaksi.

Me Lemonsoftilla koemme verkkokaupan olevan yksi yrityksen tärkeimmistä kanavista tavoittaa asiakkaita ja kasvattaa myyntiään. Olemmekin huomioineet tämän LemonShopin alustavalinnassa ja asiakaslähtöisessä kehitystavassa. Haluamme tarjota alustan, jonka takana on laaja kehittäjä- ja käyttäjäkunta ja joka on laajennettavissa tarpeeseen kuin tarpeeseen kustannustehokkaasti. Emme myöskään rajoita asiakkaidemme verkkokauppaliiketoimintaa keinotekoisesti tuote-, käyttäjä- tai muilla vastaavilla rajoituksilla. LemonShop on täysiverinen verkkokaupparatkaisu, suoraan Lemonsoftiin integroituna.

LemonShop asennetaan aina WooCommercen perusteemalla ja suosittelemmekin etsimään laajoista teemavaihtoehdoista sopivan teidän tarpeisiinne. Teema asennetaan LemonShop -ympäristöönne, jossa voitte muokata sen brändillenne sopivaksi. Mikäli teette jo yhteistyötä esimerkiksi mainostoimiston kanssa, voitte antaa mainostoimiston edustajille pääsyn verkkokaupan hallintaan, jolloin ulkoasu voidaan räätälöidä heidän toimestaan.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme!

Ratkaisumyynti

010 208 5802
ratkaisumyynti@lemonsoft.fi

LemonShopLogo (1)

Vaikuta!

LemonShop kehittyy jatkuvasti asiakkaidemme avulla. Haluamme, että tuotteestamme löytyvätkin juuri ne ominaisuudet, joita asiakkaamme oikeasti tarvitsevat. Varmistaaksenne sen, että tuotteesta löytyvät ominaisuudet vastaavat juuri teidän yrityksenne tarpeita, klikkaa alta ja jätä kehitysehdotus. Käsittelemme kaikki kehitysehdotukset henkilökohtaisesti tuotepäällikkömme toimesta ja suosituimmat ehdotukset tuodaan tuotteeseen.

Tee kehitysehdotus