SÄHKÖINEN JA AUTOMATISOITU TALOUSHALLINTO

Lemonsoft Taloushallinto -ohjelma uudistaa perinteisen taloushallinnon sähköiseen muotoon, mikä tehostaa toimintaa ja säästää resursseja.

Sähköinen taloushallinto muuttaa taloushallinnolle tyypilliset tehtävät kuten kirjanpidon, laskutuksen, ostolaskujen käsittelyn, tilausten lähetykset, palkanlaskennan viranomaisilmoituksineen, veroilmoitusten teon ja tilinpäätöksen laadinnan automatisoiduksi ja sähköiseksi. Automatisoitujen prosessien ansiosta turha manuaalinen työ jää pois.

Lemonsoft Taloushallinto -ohjelma on moderni ratkaisu tilitoimistoille, kirjanpitäjille ja yrityksille. Ohjelmaa kehitetään jatkuvasti taloushallintoalan asiantuntijoiden, kuten kirjanpitäjien ja tilintarkastajien kanssa. Heidän asiantuntemuksensa varmistaa sen, että ohjelma vastaa käyttäjien tarpeita.

Ohjelma tarjoaa käyttöösi runsaasti rutiineja helpottavia ominaisuuksia, kun sähköisessä muodossa olevien taloushallinnon dokumenttien hakeminen, käsitteleminen ja arkistoiminen helpottuu. Lemonsoftin Taloushallintoon siirtymisen myötä vapautuu aikaa ja resursseja yrityksen ydintoimintoihin.

?modestbranding=1&showinfo=0&rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>

Taloushallinto on osa Lemonsoft Toiminnanohjausjärjestelmää: voit ottaa sen käyttöön itsenäisenä ohjelmana tai yhdistää sen muihin yrityksellenne oleellisiin toiminnanohjausjärjestelmän osiin.


Voit myös ulkoistaa taloushallintopalvelut kokonaan tilitoimistokumppanillemme ja saat käyttöösi kaikki samat ohjelman hyödyt kuin tekemällä itse.

Katso tilitoimistokumppanimme paikkakunnaltasi

opas

Lemonsoft tilitoimistoissa

Lemonsoft tilitoimistoissa

Tilitoimistojen tuottamaan taloushallintopalveluun kohdistuu paineita eri suunnilta. Jatkuvasti yhä tiheämmällä syklillä muuttuva maailma ja kansainväliset markkinat aiheuttavat muutos- ja kehitystarpeita usein toimittajan roolissa olevalle PK-yritykselle.

Tämä heijastuu myös yrityksen ja tilitoimiston väliseen yhteistyöhön. Tilitoimiston odotetaan olevan muutakin kuin kirjanpitäjä, eli tilitoimiston tulee pystyä tarjoamaan asiakkailleen muutakin kuin tietoa siitä, miten meni viime kuussa ja edellisellä tilikaudella. Tilitoimistojen rooli asiantuntijoina kasvaa.

 

Täytä tietosi ja lataa opas!

Kannattaako investoida toiminnanohjausjärjestelmään?

Taloushallinto-ohjelma on osa Lemonsoft Toiminnanohjausjärjestelmää. Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää vai vaihtamassa vanhaa uuteen? Vai haluatko lisää toimintaa tehostavia ja liiketoimintaa kehittäviä osia nyt käytössä olevaan Lemonsoft-kokonaisuuteen?

Lataa aiheeseen liittyvä opas ja kokeile omilla luvuilla mitä säästö saattaisi yrityksesi osalta tarkoittaa.

Lataa aiheeseen liittyvä opas  Ota yhteyttä
Lemonsoft Aula