Tuotannonohjaus

Nykyaikainen tuotannonohjaus helpottaa teollisen yrityksen reagointia nopeissa muutoksissa. Valmistuksessa muutoksia tulee vielä tuotantolinjalla ja asiakaskohtaiset pienet tuotantoerät ovat arkipäivää. Tämä edellyttää ERP-järjestelmältä ketteryyttä. Lemonsoftin tuotannonohjaus tarjoaa ratkaisut, joiden avulla valmistava yritys saa digitalisaatiota ja tekoälyä hyödyntämällä selkeitä ja mitattavia hyötyjä.

Lataa opas

Lemonsoft teollisuuden kokonaisratkaisuna

Lemonsoft tarjoaa teolliselle yritykselle monipuoliset tuotannonohjauksen, tuotehallinnan ja materiaalihallinnon toiminnallisuudet yhdistettynä laajaan talous- ja henkilöstöhallintoon.

Lemonsoftin tuotannonohjaus ja tuotannon suunnittelu tukevat kaikkia tuotantotapoja alihankinnasta projektituotantoon. Tuotetiedot sisältävät normaalin tuoterakenteen lisäksi laajasti myös tuotantoa ohjaavia tietoja, joten valmistukseen vaikuttavien asioiden määrittely onnistuu helposti yhdellä kertaa.

Tekoälyn hyödyntäminen tuottaa mitattavaa hyötyä ja parantaa osaltaan kilpailukykyä.

Jälkimarkkinointi tuottaa nykyään yhä useammalle valmistavalle yritykselle merkittävän kasvun mahdollisuuden. Lemonsoftista löydät kattavat työkalut myös siihen.

?modestbranding=1&showinfo=0&rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>

Edut:

ikoni-rajapinta-api

Ohjaa liiketoimintaasi ja tuotantoasi reaaliaikaisesti yhdellä järjestelmällä, ajantasaisen tiedon perusteella. Tekoäly auttaa tuotannon ennustamisessa ja optimoinnissa. 

ikoni-toiminnanohjausjärjestelmä-erp

Laatu ja toimitusvarmuus parantuvat kehittämällä toimitusketjun läpinäkyvyyttä. Ota koko verkostosi, alihankkijat ja toimittajat saumattomasti mukaan.

hook

Vapauta sitoutunut käyttöpääoma tuottamaan.  Näet kokonaiskuormituksen reaaliaikaisesti yhdellä silmäyksellä. Voit myös ohjata ostoja tilausten perusteella.  

opas

teollisuusopaskansi

Keräsimme ajatuksemme teollisuuyrityksen toiminnanohjauksesta oppaaseen. Opas käsittelee digitalisaatiota ja sen tarjoamia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämisessä.

Lataa opas täyttämällä lomake.

Täytä tietosi ja lataa opas!

Valmistuksenohjauksen perustoiminnot kuten MES (Manufacturing Execution System) ja laajemmat ominaisuudet kuten APS (Advanced Planning & Scheduling) ovat osa Lemonsoft tuotannonohjausta.

Tuotetiedon ja tuoterakenteiden (BOM, Bill Of Materials) laajat ominaisuudet mahdollistavat MRP II –tason mukaisesti myös tuotantoa ohjaavien tietojen ylläpidon.

Lue tarkempi kuvaus ohjelmasta:

Tuotannonohjaus »

Lemonsoft erilaisissa tuotantoympäristöissä

Projektituotanto

Projektiohjautuvassa tuotannossa yksittäisten töiden kokoluokka voi vaihdella suuresti ja jokainen työ on yksilöllinen. Budjetoinnin, seurannan ja jälkilaskennan sekä aikataulun hallinnan merkitys korostuu.

Lemonsoft tarjoaa erinomaiset työkalut projektin reaaliaikaiseen seurantaan, ostojen hallintaan ja projektin aikataulutukseen ja resursointiin.

Tilausohjautuva tuotanto

Tilausohjautuva tuotanto muistuttaa projektituotantoa, mutta työt ovat keskenään enemmän samankaltaisia. Usein valmistetaan vakiotuotteita, mutta valmisvarastot pyritään pitämään minimissä.

Lemonsoft sisältää laajat tilaustenkäsittely- ja MES-ominaisuudet samassa järjestelmässä, jolloin tuotannon tehokas ohjaaminen on helppoa ja läpinäkyvää. 

Varasto-ohjautuva tuotanto

Varasto-ohjautuvassa tuotannossa oman valmisvaraston hallinta on keskeisessä roolissa. Useimmiten kyse on suurissa erissä toimitettavien tuotteiden valmistuksesta.

Lemonsoft sisältää sekä tilaustenkäsittelyn, varastonhallinnan että MES-ominaisuudet samassa järjestelmässä, joten tuotannon ohjaaminen saldotietojen pohjalta on tehokasta. 

Alihankinta ja sopimusvalmistus

Alihankinta ja sopimusvalmistus ovat luonteeltaan samantyyppisiä kuin tilausohjautuva tuotanto. Parhaimmillaan suhde alihankkijan ja päämiehen välillä on tiivis ja yhteistyötä tehdään suunnittelusta alkaen.

Lemonsoft keskustelee asiakkaasi järjestelmän kanssa. Tilaus- ja nimiketietojen välittämisessä on useita eri mahdollisuuksia. Myös tilaustiedot saadaan näkymään reaaliaikaisesti toiselle osapuolelle, oli sitten kyseessä valmistaja tai asiakas.

"Lemonsoft tuo tiedon paremmin esille ja saataville."

Polar Metalli Oy, Markus Saukko

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

 

Voit myös varata ajan etätapaamiseen kalenteristani. Ajanvaraukseen »

Tommi Päivinen

Myyntipäällikkö
050 349 1664
tommi.paivinen@lemonsoft.fi

Päivinen_TommiRound

 

 

Kannattaako investoida toiminnanohjausjärjestelmään?

Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää vai vaihtamassa vanhaa uuteen? Vai haluatko lisää toimintaa tehostavia ja liiketoimintaa kehittäviä osia nyt käytössä olevaan Lemonsoft-kokonaisuuteen? Lataa aiheeseen liittyvä opas ja kokeile omilla luvuilla mitä säästö saattaisi yrityksesi osalta tarkoittaa.

Lataa opas
Lemonsoft Aula