Nethelp

Oletko jo Lemonsoftin käyttäjä? Nethelp ohjeosioista löydät yleisesti käytössä olevat toiminnot ja ohjeet.

Mene Nethelppiin

Oppaat

Harkitsetko hankintaa? Lemonsoftin julkaisemista oppaista saat syvällisempää tietoa hankintapäätöksen tueksi.

Tutustu oppaisiin

Ota yhteyttä!

Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan? Yhteydenottopyynnön jättämällä otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Jätä yhteydenottopyyntö

Yhteystiedot

Yhteystiedot
Verkkolaskuosoitteemme

Vaasanpuistikko 20 A, 65100 VAASA
info@lemonsoft.fi
Asiakaspalvelu: 010 328 1010 (helpdesk@lemonsoft.fi)

Toimipaikat

HELSINKI

Hämeentie 19
00500 HELSINKI

TURKU

Lemminkäisenkatu 34
20520 Turku

VAASA

Vaasanpuistikko 20 A
65100 VAASA

TAMPERE

Itsenäisyydenkatu 17 B, 2. krs
33500 TAMPERE

JOENSUU

Alasintie 1
80130 JOENSUU

KOUVOLA

Keskikatu 11 B
45100 KOUVOLA

OULU

Elektroniikkatie 8
90590 OULU

JYVÄSKYLÄ

Ahlmaninkatu 2
40100 JYVÄSKYLÄ

Liiketoimintatiedon hallinta (BI)

Liiketoimintatiedon hallinta (business intelligence, BI) on yrityksille olennainen menestystekijä. Tiedon määrän räjähdysmäinen kasvu ja tiedon nopea hyödyntäminen ovat muuttaneet organisaatioiden toimintaympäristöä merkittävästi. LemonBI on Lemonsoftin Microsoftin PowerBI alustaan perustuva ratkaisu liiketoimintatiedon hallintaan. Saat käyttöösi kattavan vakio BI-raportoinnin, joita voit laajentaan tarpeidesi mukaan.

Lataa opas

Liiketoimintatiedon hallinnan edut

Liiketoimintatiedon hallinnan lisäarvo syntyy tiedon hyödyntämisestä organisaation päätöksenteossa ja toiminnassa.

Voit parantaa liiketoiminnan tehokkuutta niin asiakkuudenhallinnan, projektinhallinnan, tuotannon, materiaalihallinnan kuin myös taloushallinnon näkökulmasta, kun käytettävissä on aina ajantasainen ja liiketoiminnan ohjaamisen kannalta relevantti tieto. Takaisinmaksuajan voit määrittää helposti rutiinitöissä säästetyn ajan perusteella ja liiketoiminnan tehostumisen myötä.

Organisaatiota johdetaan luulon sijaan tiedolla. Tiedolla johtamisen edut eivät kuitenkaan rajoitu pelkästään parempiin päätöksiin.

LemonBI-ratkaisumme avulla keskität aikasi raportoinnin ja tiedon hakemisen sijasta liiketoiminnan kehittämiseen reaaliaikaisia tietoja hyödyntäen.

?modestbranding=1&showinfo=0&rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>

Tiedolla johtaminen ja toimiminen

Johda organisaatioasi tiedolla luulon sijaan. Saat paremman ymmärryksen liiketoiminnasta yrityksen kaikilla tasoilla.

Raportoinnin automatisointi

Tieto on reaaliaikaista ja käytettävissä ajasta, paikasta tai laitteesta riippumatta. Säästät arvokasta työaikaa kun et joudu keräämään tietoa eri lähteistä ja yhdistelemään niitä manuaalisesti.

Strategian toteuttaminen ja kommunikointi

Selkeästi määritellyt tavoitteet, toimenpiteet ja mittarit ohjaavat ja selkeyttävät koko organisaation toimintaa ja viestittävät kaikille liiketoiminnan menestyksen kannalta keskeiset tekijät.

Vakioratkaisu

LemonBI on tuotteistettu vakioratkaisu, jota kehitämme kuten muitakin tuotteita. Raportointitarpeet vaihtelevat kuitenkin paljon yritysten välillä ja saatkin lisättyä räätälöityjä raportteja ja mittareita vakioratkaisun päälle.

Kokeile demoa

Haluatko nähdä miten LemonBI toimii käytännössä? Tilaa oheisella lomakkeella demotunnukset. 

Liiketoimintatiedon hallinta lähtee aina yrityksen yksilöllisistä tavoitteista, mutta demosta näet esimerkkejä mitä LemonBI-ratkaisu tarjoaa.

LemonBI asiakkaat ovat huipputyytyväisiä

Mittaamme LemonBI:n osalta päättyneiden käyttöönottoprojektin NPS:n. Iloksemme voimme todeta, että tyytyväisyys on ollut koko mittaushistorian ajan erittäin korkea ja tämän vuoden NPS-tulos 75 on jo ihan huippuluokkaa.

Tilaa tunnukset LemonBI demoon

LemonBI:n sisältö

LemonBI sisältää myynnin, ostojen, ja talouden mittarit. Näyttöjen osat ovat interaktiivisia eli esimerkiksi tuoteryhmän valitseminen päivittää kaikki graafit.

Näet myynnin kokonaismyyntinä, tuoteryhmittäin, tuotteittain, asiakasryhmittäin, asiakkkaittain ja myyjittäin. Näiden tietojen lisäksi voit rajata tiedot kustannuspaikkaan tai laskulajiin.

Voit seurata ostoja toimittajaryhmittäin, toimittajittain ja tuoteryhmittäin tai tuotteittain. Näet myös ostot vs. myynti. Talouden mittarista näet myyntisaamiset, ostovelat, uudet ja päättyneeet asiakasopimukset sekä pankkitilien saldot.

Voit laajentaa vakioratkaisua tarpeidesi mukaan. Toteutamme tarpeitasi vastaavia BI-raportteja joko itse tai kumppanin avulla.

Katso yllä olevalta videolta lisää esimerkkejä.

LemonBi Myyjän raportit

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä omaan Lemonsoft-yhteyshenkilöösi tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä

opas

lemonBI_cover

Liiketoimintapäätösten tekeminen on huomattavasti helpompaa reaaliaikaisten ja havainnollistavien raporttien ja koontinäyttöjen avulla. Tähän Lemonsoft tarjoaa kattavan kokonaisratkaisun, LemonBI:n.

Tämän oppaan tavoitteena on antaa sinulle ideoita tiedon menestyksekkäälle hyödyntämiselle omassa liiketoiminnassasi.

Lataa opas täyttämällä lomake.

Täytä tietosi ja lataa opas!

Kannattaako investoida toiminnanohjausjärjestelmään?

Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää vai vaihtamassa vanhaa uuteen? Vai haluatko lisää toimintaa tehostavia ja liiketoimintaa kehittäviä osia nyt käytössä olevaan Lemonsoft-kokonaisuuteen? Lataa aiheeseen liittyvä opas ja kokeile omilla luvuilla mitä säästö saattaisi yrityksesi osalta tarkoittaa.

Lataa opas
Lemonsoft Aula