Projektinhallinta

Lemonsoft Projektinhallinta on markkinoiden kattavin projektinhallintaohjelmisto. Hoidat samalla ohjelmistolla koko prosessin aina tarjousvaiheesta projektin toteutukseen ja kirjanpitoon saakka.  

Projektinhallinnan merkitys korostuu nykyään enemmän, koska monet työt ovat projektiluonteisia, niin asiantuntijatyössä kuin perinteisessä teollisuudessa, jossa valmistusmäärät ovat muuttuneet yhden kappaleen eriksi.  

Vaikka projektien rakenteet ja koot vaihtelevat, yhteistä niille on se, että hallinnointi vaatii aikaa. Siihen kuluva aika on järkevintä minimoida, koska se ei välttämättä ole laskutettavaa työtä.

Projektinhallinnan kannalta on tärkeää järjestelmän toimivuus ja miten organisaatio käyttää ohjelmistoa. Projektien vaiheet, kuten myynti, suunnittelu, tuntien ja kulujen kirjaaminen sekä laskutus ovat keskenään tiiviisti yhteydessä toisiinsa.  

Yhdistämällä kaikki toiminnot samaan järjestelmään voidaan parantaa kannattavuutta, mutta myös helpottaa käyttäjän työtä reaaliaikaisella tiedolla.  

Tutustu tarkemmin »

projektienseuranta_talousnäkymäpieni

Lemonsoft Projektinhallinnan edut yrityksellesi:

Kokonaisjärjestelmä

Projektiin liittyy tarjouksia, myyntitilauksia, ostoja, työtunteja, maksueriä, aikatauluja, resursseja ja hyvin usein paljon laskutukseen liittyvää ohjaustietoa. Kun kaikki tieto on samassa kokonaisjärjestelmässä pysyt helpommin tilanteen tasalla. 

Perusta projektit hetkessä

Projektin perustamiseen voit käyttää tallennettuja projektimalleja,  suunnitella aikataulut, budjetoida vaiheet, valita sopivat resurssit vaikka henkilön osaamisen mukaan ja antaa laskutuksen ohjaustiedot.   

Tiedolla johtaminen ja toimiminen

Projektin vakioraportointi kattaa keskeiset tarpeet ja voit halutessasi laajentaa raportointiaLemonBI-ratkaisulla. Raporteilla voit seurata esimerkiksi taloustilannetta  
projektivaiheittain, uuden tarjouksen hinnoittelussa auttaa valmistuneen projektin jälkilaskelma ja tapahtumapäiväkirja.

Rajapinnat

Lemonsoft Projektinhallinta on hankittavissa myös erikseen ja integroitavissa esimerkiksi muihin taloushallinnon järjestelmiin. Lemonsoftin kattavat rajapinnat mahdollistavat sinulle hallitun siirtymisen Lemonsoft-ohjelmistojen pariin.  

Jatkamme mielellämme yhteistyötä kehitysmyönteisen ohjelmistotalon kanssa ja suosittelemme kumppanuutta muillekin yrityksille kokoon katsomatta.

Ralf Ajalin Oy

Kannattaako investoida toiminnanohjausjärjestelmään?

Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää vai vaihtamassa vanhaa uuteen? Vai haluatko lisää toimintaa tehostavia ja liiketoimintaa kehittäviä osia nyt käytössä olevaan Lemonsoft-kokonaisuuteen? Lataa aiheeseen liittyvä opas ja kokeile omilla luvuilla mitä säästö saattaisi yrityksesi osalta tarkoittaa.

Lataa opas
Lemonsoft Aula