Nethelp

Oletko jo Lemonsoftin käyttäjä? Nethelp ohjeosioista löydät yleisesti käytössä olevat toiminnot ja ohjeet.

Mene Nethelppiin

Oppaat

Harkitsetko hankintaa? Lemonsoftin julkaisemista oppaista saat syvällisempää tietoa hankintapäätöksen tueksi.

Tutustu oppaisiin

Ota yhteyttä!

Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan? Yhteydenottopyynnön jättämällä otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Jätä yhteydenottopyyntö

Yhteystiedot

Yhteystiedot
Verkkolaskuosoitteemme

Vaasanpuistikko 20 A, 65100 VAASA
info@lemonsoft.fi
Asiakaspalvelu: 010 328 1010 (helpdesk@lemonsoft.fi)

Toimipaikat

HELSINKI

Hämeentie 19
00500 HELSINKI

TURKU

Lemminkäisenkatu 34
20520 Turku

VAASA

Vaasanpuistikko 20 A
65100 VAASA

TAMPERE

Itsenäisyydenkatu 17 B, 2. krs
33500 TAMPERE

JOENSUU

Alasintie 1
80130 JOENSUU

KOUVOLA

Keskikatu 11 B
45100 KOUVOLA

OULU

Elektroniikkatie 8
90590 OULU

JYVÄSKYLÄ

Ahlmaninkatu 2
40100 JYVÄSKYLÄ

TILITOIMISTO-OHJELMISTO

Lemonsoft on oikea ohjelma tilitoimiston oman liiketoiminnan perustaksi ja sen asiakkaiden kokonaisvaltaiseksi toiminnanohjausjärjestelmäksi. Tarjoamme tilitoimistolle ajanmukaiset talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut pilvipalveluna. Lemonsoft mahdollistaa tämän päivän vaatimusten mukaiset sähköiset palvelut ja rutiinien automatisoinnin. Lemonsoftin avulla tilitoimisto voi tarjota omille asiakkailleen ulkoistuspalvelujen lisäksi yksittäisiä ohjelmia tai koko toiminnanohjausjärjestelmän.

Lataa opas

Lemonsoft tilitoimistoliiketoiminnassa

Lemonsoft on vahvimmillaan teollisuus-, tukku- ja rakentamistoimialoilla sekä asiantuntija ja palvelutoimialoilla. Kirjanpito, työajanseuranta, palkanlaskenta, viranomaisilmoitukset ja raportointi ovat osa kokonaisratkaisua. Asiakkaat voivat ulkoistaa haluamansa asiat tilitoimistolle ja hyötyä yhden järjestelmän eduista.

Osana kokonaisratkaisua tarjoamme Finazillan talousjohtamisen työkalut liiketoimintatiedon raportointiin ja ennustamiseen.

Talosofta_rajapinnat
tilitoimisto-opas

Lemonsoft tilitoimistoissa

Tilitoimistojen tuottamaan taloushallintopalveluun kohdistuu paineita eri suunnilta. Jatkuvasti yhä tiheämmällä syklillä muuttuva maailma ja kansainväliset markkinat aiheuttavat muutos- ja kehitystarpeita usein toimittajan roolissa olevalle PK-yritykselle.

Tämä heijastuu myös yrityksen ja tilitoimiston väliseen yhteistyöhön. Tilitoimiston odotetaan olevan muutakin kuin kirjanpitäjä, eli tilitoimiston tulee pystyä tarjoamaan asiakkailleen muutakin kuin tietoa siitä, miten meni viime kuussa ja edellisellä tilikaudella. Tilitoimistojen rooli asiantuntijoina kasvaa.

Lataa oppaamme oheisella lomakkeella!

Täytä tietosi ja lataa opas!

Opas budjetointiin

Lataa opas tehokkaaseen budjetointiin

Yrityksen tehokas ja toimiva budjetointiprosessi vaatii kokemusta. Keräsimme avuksesi eri kokoisten ja eri toimialoilla toimivien yritysten kokemukset budjetoinnin kehittämisestä.

 

Täytä tietosi ja lataa opas!

Kannattaako investoida toiminnanohjausjärjestelmään?

Taloushallinto-ohjelma on osa Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmää. Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää vai vaihtamassa vanhaa uuteen? Vai haluatko lisää toimintaa tehostavia ja liiketoimintaa kehittäviä osia nyt käytössä olevaan Lemonsoft-kokonaisuuteen?

Lataa aiheeseen liittyvä opas ja kokeile omilla luvuilla mitä säästö saattaisi yrityksesi osalta tarkoittaa.

Lataa aiheeseen liittyvä opas  Ota yhteyttä
Lemonsoft Aula