TILITOIMISTO-OHJELMISTO

Lemonsoft on oikea ohjelma tilitoimiston oman liiketoiminnan perustaksi ja sen asiakkaiden kokonaisvaltaiseksi toiminnanohjausjärjestelmäksi. Tarjoamme tilitoimistolle ajanmukaiset talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut pilvipalveluna. Lemonsoft mahdollistaa tämän päivän vaatimusten mukaiset sähköiset palvelut ja rutiinien automatisoinnin. Lemonsoftin avulla tilitoimisto voi tarjota omille asiakkailleen ulkoistuspalvelujen lisäksi yksittäisiä ohjelmia tai koko toiminnanohjausjärjestelmän.

Lataa opas

Lemonsoft tilitoimistoliiketoiminnassa

Lemonsoft on vahvimmillaan teollisuus-, tukku- ja rakentamistoimialoilla sekä asiantuntija ja palvelutoimialoilla. Kirjanpito, työajanseuranta, palkanlaskenta, viranomaisilmoitukset ja raportointi ovat osa kokonaisratkaisua. Asiakkaat voivat ulkoistaa haluamansa asiat tilitoimistolle ja hyötyä yhden järjestelmän eduista.

Osana kokonaisratkaisua tarjoamme Finazillan talousjohtamisen työkalut liiketoimintatiedon raportointiin ja ennustamiseen.

Talosofta_rajapinnat
tilitoimisto-opas

Lemonsoft tilitoimistoissa

Tilitoimistojen tuottamaan taloushallintopalveluun kohdistuu paineita eri suunnilta. Jatkuvasti yhä tiheämmällä syklillä muuttuva maailma ja kansainväliset markkinat aiheuttavat muutos- ja kehitystarpeita usein toimittajan roolissa olevalle PK-yritykselle.

Tämä heijastuu myös yrityksen ja tilitoimiston väliseen yhteistyöhön. Tilitoimiston odotetaan olevan muutakin kuin kirjanpitäjä, eli tilitoimiston tulee pystyä tarjoamaan asiakkailleen muutakin kuin tietoa siitä, miten meni viime kuussa ja edellisellä tilikaudella. Tilitoimistojen rooli asiantuntijoina kasvaa.

Lataa oppaamme oheisella lomakkeella!

Täytä tietosi ja lataa opas!

Opas budjetointiin

Lataa opas tehokkaaseen budjetointiin

Yrityksen tehokas ja toimiva budjetointiprosessi vaatii kokemusta. Keräsimme avuksesi eri kokoisten ja eri toimialoilla toimivien yritysten kokemukset budjetoinnin kehittämisestä.

 

Täytä tietosi ja lataa opas!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Anssi Köykkä-Luopa

0400 318 048
anssi.koykka-luopa@lemonsoft.fi

anssiRound

 

Hilkka Heikkinen

050 438 0433
hilkka.heikkinen@lemonsoft.fi

hilkkis