Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

TOIMINNANOHJAUSJÄRJESTELMÄ (ERP)

Tehokas toiminnanohjaus tarvitsee taustalle järjestelmän, joka pitää sisällään kaikki yrityksen keskeisimmät toiminnot, yhdessä paketissa.

Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa yrityksesi toimintaa eri osa-alueilla. Tietoja ei tarvitse tallentaa kuin kerran, tieto liikkuu sähköisesti ja löytyy helposti. Sääntöjen noudattamisesta aiheutuvat kustannukset laskevat, kun toimintaprosessit ovat paremmin hallussa ja hallinnon ei tarvitse käyttää koko aikaansa valvontaan.

Kun käytät yhtä toiminnanohjausjärjestelmää erillisten järjestelmien sijasta, säästät rahaa lisensseissä, ylläpidossa ja päivitystyössä. Lemonsoftilta saat kaikki tarvitsemasi toiminnot, samaan järjestelmään.

?modestbranding=1&showinfo=0&rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>

Toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu:

Toiminnanohjausjärjestelmä ERP

Toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) »

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä pitää sisällään kaikki yrityksen keskeisimmät toiminnot yhdessä paketissa. Voit valita itsellesi tarpeellisimmat toiminnot ja näin et maksa ylimääräisestä. Voit käyttää ohjelmia työasemalla, selaimella tai mobiilisti.

Liiketoimintatiedon hallinta (BI)

Liiketoimintatiedon hallinta (BI) »

Lemonsoftin mukana saat valmiiksi mietityn liiketoimintatiedon hallinta –ratkaisun. Saat käyttöösi yli 1000 vakioraporttia ja lomaketta, joita voit joko muokata itse tai tilata muutokset meiltä. Voit laajentaa vakioraportointia LemonBI:n avulla.

Pilvipohjainen tiedonhallinta

Pilvipohjainen tiedonhallinta »

LemonFiles on pilvipohjainen tiedonhallintaratkaisu. Ratkaisun avulla hallitsen organisaatiossasi olevia tiedostoja niiden sisällön ja merkityksen avulla.

Rajapinta (API)

Rajapinta (API) »

Lemonsoft on avoin ohjelmisto. Palvelurajapinnan (API) avulla voit liittää kokonaisratkaisuun kolmannen osapuolen tekemiä ratkaisuja. LemonHub sisältää valmiiksi tuotteistetut rajapinnat valikoiduille kumppaneille.

Palvelut

Palvelut »

Lemonsoft tarjoaa käyttöönoton tuen ja toimivat tukipalvelut. Tarjoamme myös markkinoiden parhaan alustaratkaisun omasta konesalistamme. Meille on tärkeää, että alustapalvelu on turvallinen, helppokäyttöinen ja mukautuu tarpeisiisi.

hook

Sujuva käyttöönotto »

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto on aina projekti. Kokosimme kaikki parhaat vinkkimme avuksesi. 

Pohditko toiminnanohjausjärjestelmän hankintaa tai uusimista?

Opas toiminnanohjausjärjestelmä

Toiminnanohjausjärjestelmän hankkiminen ja käyttöönottaminen vie rahaa ja aikaa. Kannattaako investointi? Tämä opas antaa sinulle tietoa säästöistä ja voit laskea oman yrityksesi investoinnin takaisinmaksuajan erillisellä laskurilla. Laskurin käyttämät kaavat löydät tästä oppaasta.

Lataa aiheeseen liittyvä kattava opas ja kokeile omilla luvuilla mitä säästö saattaisi yrityksesi osalta tarkoittaa.

Täytä tietosi ja lataa opas!

Tehokas järjestelmä pitää sisällään kaikki yrityksen keskeisimmät toiminnot yhdessä paketissa.

Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmään voit valita itsellesi tarpeellisimmat toiminnot ja näin et maksa ylimääräisestä.

Katso kaikki toiminnot ja ohjelmakohtaiset kuvaukset

Lemonsoft soveltuu useimmille toimialoille

Lemonsoft soveltuu useimmille toimialoille yrityksen koosta riippumatta. Meillä on jo yli 4500 tyytyväistä asiakasta. Tukkuja ja tilitoimistoja, teollisuutta ja palveluyrityksiä. Vasta perustettuja, vuosikymmeniä menestyksekkäästi toimineita. Pohjoisesta pääkaupunkiseudulle.

Kannattaako investoida toiminnanohjausjärjestelmään?

Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää vai vaihtamassa vanhaa uuteen? Vai haluatko lisää toimintaa tehostavia ja liiketoimintaa kehittäviä osia nyt käytössä olevaan Lemonsoft-kokonaisuuteen? Lataa aiheeseen liittyvä opas ja kokeile omilla luvuilla mitä säästö saattaisi yrityksesi osalta tarkoittaa.

Lataa aiheeseen liittyvä opas  Ota yhteyttä
Lemonsoft Aula