TOIMINNANOHJAUSJÄRJESTELMÄ ERP

Toiminnanohjausjärjestelmä, joka pitää sisällään kaikki yrityksen keskeisimmät toiminnot, tehostaa liiketoimintaasi.

Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa yrityksesi toimintaa eri osa-alueilla. Tietoja ei tarvitse tallentaa kuin kerran, tieto liikkuu sähköisesti ja löytyy helposti. Sääntöjen noudattamisesta aiheutuvat kustannukset laskevat, kun toimintaprosessit ovat paremmin hallussa ja hallinnon ei tarvitse käyttää koko aikaansa valvontaan.

Kun käytät yhtä toiminnanohjausjärjestelmää erillisten järjestelmien sijasta, säästät rahaa lisensseissä, ylläpidossa ja päivitystyössä. Lemonsoftilta saat kaikki tarvitsemasi toiminnot, samaan järjestelmään.

?modestbranding=1&showinfo=0&rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>

Lemonsoft soveltuu useimmille toimialoille

Lemonsoft soveltuu useimmille toimialoille yrityksen koosta riippumatta. Meillä on jo yli 6000 tyytyväistä asiakasta. Tukkuja ja tilitoimistoja, teollisuutta ja palveluyrityksiä. Vasta perustettuja, vuosikymmeniä menestyksekkäästi toimineita. Pohjoisesta pääkaupunkiseudulle.

Toiminnanohjausjärjestelmä kokonaisratkaisuna:

Liiketoimintatiedon hallinta (BI)

Liiketoimintatiedon hallinta (BI) »

Lemonsoftin mukana saat valmiiksi mietityn liiketoimintatiedon hallintaratkaisun. Saat käyttöösi yli 1000 vakioraporttia ja lomaketta, joita voit joko muokata itse tai tilata muutokset meiltä. Voit laajentaa vakioraportointia LemonBI:n avulla.

Pilvipohjainen tiedonhallinta

Pilvipohjainen tiedonhallinta »

LemonFiles on pilvipohjainen tiedonhallintaratkaisu. Ratkaisun avulla hallitset organisaatiossasi olevia tiedostoja niiden sisällön ja merkityksen avulla.

Rajapinta (API)

Rajapinta (API) »

Lemonsoft on avoin ohjelmisto. Palvelurajapinnan (API) avulla voit liittää kokonaisratkaisuun kolmannen osapuolen tekemiä ratkaisuja. LemonHub sisältää valmiiksi tuotteistetut rajapinnat valikoiduille kumppaneille.

Palvelut

Palvelut »

Lemonsoft tarjoaa käyttöönoton tuen ja toimivat tukipalvelut. Tarjoamme myös markkinoiden parhaan alustaratkaisun omasta konesalistamme. Meille on tärkeää, että alustapalvelu on turvallinen, helppokäyttöinen ja mukautuu tarpeisiisi.

hook

Sujuva käyttöönotto »

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto on aina projekti. Kokosimme kaikki parhaat vinkkimme avuksesi. 

Kannattaako investoida toiminnanohjausjärjestelmään?

Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää vai vaihtamassa vanhaa uuteen? Vai haluatko lisää toimintaa tehostavia ja liiketoimintaa kehittäviä osia nyt käytössä olevaan Lemonsoft-kokonaisuuteen? Lataa aiheeseen liittyvä opas ja kokeile omilla luvuilla mitä säästö saattaisi yrityksesi osalta tarkoittaa.

Lataa aiheeseen liittyvä opas  Ota yhteyttä
Lemonsoft Aula

Tehokas järjestelmä pitää sisällään kaikki yrityksen keskeisimmät toiminnot yhdessä paketissa.

Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmään voit valita itsellesi tarpeellisimmat toiminnot ja näin et maksa ylimääräisestä.

Katso kaikki toiminnot ja ohjelmakohtaiset kuvaukset

Pohditko toiminnanohjausjärjestelmän hankintaa tai uusimista?

lemonsoft erp hankinta

Osa yrityksistä suhtautuu edelleen toiminnanohjauksen (ERP) hankkimiseen tai uudistamiseen turhan kevyesti.

Toisaalta koko hankinta voidaan nähdä niin pelottavana ja massiivisena projektina, ettei hankintaa tehdä ollenkaan.

Kokosimme vinkkimme oikein tehtyyn ERP-hankintaoppaaseen. Uskomme että oppaan vinkin ovat hyödyllisiä jokaiselle yritykselle, joka miettii uuden ERPin hankkimista.

Lataa tiedosto täyttämällä lomake.

Täytä tietosi ja lataa opas!