Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Asiantuntija- ja palveluala

Lemonsoftin ratkaisun avulla asiantuntija- ja palvelualan yritykset voivat helposti kerätä ja kohdistaa työtunnit, suunnitella työvuorot ja seurata projektimuotoisesti toimituksia tai kokonaisuuksia. Lemonsoft PSA-ratkaisu tuottaa kaiken yhdestä järjestelmästä maustettuna tekoälyllä ja automatisoinnilla.

Lataa opas

Lemonsoft PSA - ammattilaisen valinta

Lemonsoft PSA on asiantuntija- ja palvelualalle suunniteltu kokonaisratkaisu, jossa monipuoliset asiakkuudenhallinnan ja projektinhallinnan toiminnallisuudet on yhdistetty laajaan talous- ja henkilöstöhallintoon.

Yhden järjestelmän ratkaisussa kokonaisuuden seuranta helpottuu.  Saat myös taloushallinnon ulkoistuspalvelut  helposti tilitoimistokumppaneiltamme.

?modestbranding=1&showinfo=0&rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>

Edut:

kelloikoni

Työajan kirjaus

Helppo työajan kirjaaminen ja kohdistaminen, myös mobiilisti, tuo säästöjä joka päivä.

ikoni-toiminnanohjausjärjestelmä-erp

Projektinhallinta

Tee tuottoisia projekteja ja monista menestyksesi hyödyntämällä Lemonsoftin työkaluja.

hook

Kokonaisratkaisu

Yksi helppokäyttäinen järjestelmä säästää käyttökustannuksissa. Tarvittaessa ohjelma kasvaa yrityksesi koon mukaan.

"Meille on tärkeää, että voimme seurata kustannuksia. Se on kaiken a ja o ja toimii hyvin tällä hetkellä."

N3M Oy Ab, Mikael Nylund

opas

OppaanKansiPalvelu

Asiantuntija- ja palveluyrityksen liiketoimintaa voidaan tehostaa merkittävästi valitsemalla oikeat työkalut työajan hallintaan ja varmistamalla myös taustajärjestelmien yhteensopivuus. 

Lataa opas täyttämällä lomake.

Täytä tietosi ja lataa opas!

Lemonsoft Projektinhallinnalla perustat ja ositat (Work Breakdown Structure WBS) projektin vaiheisiin, asetat vaiheille seurantapisteet (Milestones, MS) ja resursoit tehtävät ehnkilöile. Resursoinnissa näet kokonaiskuormituksen ja projektin etenemistä voit seurata myös GANTT-näkymässä. 

Asiakkuudenhallinnan avulla voit kirjata tapahtumia, osoittaa tehtäviä ja seurata myyntivaiheita. Automatisoitu sopimuslaskutus ja myyntiputken ennusteet auttavat resursoinnissa ja aikataulutuksessa.

Työajanseurannassa on mahdollista kohdistaa työt useaan eri dimensioon. Voit leimata työt alkaneeksi ja loppuneeksi reaaliaikaisesti tai kirjata työt vasta tekemisen jälkeen.

Lemonsoft erilaisissa asiantuntija- ja palvelualan yrityksissä

Yhdistykset, säätiöt ja liitot

Yhteisöille ja yhdistyksille taloushallinto ja sen mahdollistamat kattavat kohdistusmahdollisuudet helpottavat hankkeiden tai projektien seurantaa. Myös pilvipalvelun käytön vaivattomuus mahdollistaa tiedon keräämisen ilman jatkuvaa raportointia. Kohdistetut suoritukset, palveluiden myynti tai uudet jäsenet voidaan kirjata järjestelmään missä tahansa.

Lemonsoftin järjestelmällä voidaan toteuttaa yhdistysten ja yhteisöiden taloushallinnon ja tukipalveluiden toteuttaminen useilla eri tavoilla.

Mainostoimistot

Mainostoimistoille eri projektien parissa työskentely luo tarpeen pystyä kirjaamaan töitä joustavasti, työn rytmin mukaisesti. Asiantuntijatyöllä tuotettu lisäarvo saadaan laskutettua tehokkaasti hyödyntämällä asiakkuudenhallintaa ja työajanseurantaa samassa järjestelmässä taloushallinnon kanssa.

Yhteistoiminta Lemonsoft-ohjelmiston sisällä helpottaa arkea ja automatisoimalla taloushallinnon rutiinit voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Tutkimus ja kehittäminen

Tutkimus ja tuotekehitys ovat projektitoimintaa parhaimmillaan. Lemonsoft projektihallinnan avulla voit luoda projektit helposti valmiista mallipohjista, budjetoida kulut käden käänteessä ja kohdistaa kustannukset työtunnista kirjanpitovientiin asti projektivaiheen tarkkuudella.

Projektien etenemistä voit seurata selainpohjaisessa projektienhallintasovelluksessa ja palkkarobotti huolehtii kirjattujen työtuntien kääntämisestä palkanmaksuaineistoksi.

IT- ja ohjelmistoala

IT-alan jatkuvasti muuttuvat teknologiat ja osaavan henkilöstön löytäminen tuo haasteita projektien läpivientiin. Lemonsoftin resursointi auttaa ajoittamaan työt henkilöille niin, että pullonkauloja ei synny. Järkevä työkuorman suunnittelu auttaa myös ennustamaan tarpeet pidemmälle ja varautumaan niihin ajoissa.

Hyvin pyörivä projektipaletti tuottaa tasaisesti tulosta ja auttaa myös asiakastyytyväisyydessä toimituksien ollessa ajoissa ja kerralla oikein. Lemonsoft tarjoaa projektihallinnan ja kattavat rajapinnat myös tiedon tuontiin muista järjestelmistä, jolloin saat juuri sinun liiketoimintaasi sopivan kokonaisuuden.

Kannattaako investoida toiminnanohjausjärjestelmään?

Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää vai vaihtamassa vanhaa uuteen? Vai haluatko lisää toimintaa tehostavia ja liiketoimintaa kehittäviä osia nyt käytössä olevaan Lemonsoft-kokonaisuuteen? Lataa aiheeseen liittyvä opas ja kokeile omilla luvuilla mitä säästö saattaisi yrityksesi osalta tarkoittaa.

Lataa opas
Lemonsoft Aula