Työajanseuranta

Toimiva työajanseuranta on tärkeää jokaiselle yritykselle toimialasta riippumatta. Se säästää aikaa, vaivaa, rahaa ja on mielekäs käyttää. Me tarjoamme työajan seurantajärjestelmän toiminnanohjausjärjestelmään integroituna tai itsenäisesti toimivana ratkaisuna.

Lemonsoftin työajanseurannan tärkeimmät hyödyt yrityksellesi:

Automatisoi palkanlaskentasi

Kun jokainen tieto syötetään vain kerran, virheet vähenevät ja aikaa säästyy tuottavaan toimintaan. Työajan seurantajärjestelmä rekisteröi perustyöajan, lisät ja ylityöt automaattisesti, jolloin säästät aikaa etenkin tuntipalkkaisten palkanlaskennassa. Työaikapankin käyttöönotto tuo vielä lisää joustavuutta toimintaan.

Seuraa kustannuksia tarkasti

Työajan seurantajärjestelmä kohdistaa työajat oikeille kustannuspaikoille, projekteille ja työvaiheille, ja turhien työvaiheiden jäädessä pois työ tehostuu. Järjestelmän avulla on helppo tehollisen ja tehottoman työajan määrää. Projektiraportit taas helpottavat tuotannon suunnittelua ja hinnoittelua.

Paranna työhyvinvointia

Yhtenäiset työajan seurantakäytännöt tekevät toiminnasta tasapuolista. Työmäärät tulevat läpinäkyviksi esimiehille ja yrityksen johdolle, jolloin näihin voidaan tarvittaessa reagoida. Työntekijäsi saavat palkan tehdystä työstä, ja peli on reilu molemmin puolin. Kahvi- ja tupakkataukojen kyttäys vähenee, kun työajanseuranta on sama kaikille.

Nosta laskutusastetta

Kaikki tunnit kirjautuvat työajan seurantaan ja voit seurata tarkasti laskutettavien ja ei-laskutettavien tuntien määrää. Selkeiden raporttien perusteella pääset myös kiinni laskuttamattomuuden syihin.

Tehosta esimiestyötä

Työajan seurantajärjestelmä tekee esimiehen tehtävien hoitamisesta helpompaa. Monipuoliset ja selkeät raportit auttavat töiden seurannassa ja suunnittelussa. Tietoja on mahdollista seurata ajantasaisesti, jolloin esimerkiksi pystyt reagoimaan heti poissaoloihin. Esimiehen vastuulla on myös työssä jaksaminen, josta tuntisaldo voi antaa viitteitä. Resursointikin onnistuu paremmin, kun tulevat poissaolot ovat tiedossa.

Integraatiolla lisähyötyä

Toimintaa voidaan tehostaa integroimalla työajan seuranta yrityksen muihin järjestelmiin. Manuaalinen työ vähenee ja säästyy aikaa. Kerran kerättyä tietoa voidaan edelleen hyödyntää muun muassa yrityksen palkanlaskenta-, projekti- tai HR-järjestelmissä.

Leimauslaitteet

Nykyaikaiset leimauslaitteet ovat helppoja ja nopeita käyttää. Voit käyttää niitä missä tahansa ja edut ovat selkeitä:

  • Leimaukset tehdään aina oikeassa paikassa.
  • Työaika alkaa sovitussa paikassa.
  • Leimaus tapahtuu vaivattomasti ja nopeasti, eikä vaadi tunnuksia tai salasanoja.
  • Leimaus on helppo muistaa, jos laite on oikein sijoitettu.
  • Leimauksen teko ei edellytä työntekijöiltä sopivia puhelimia.
  • Laitteen käyttö ei yleensä vaadi koulutusta.
  • Laitekohtaisten asetusten avulla laite palvelee erilaisia käyttötarkoituksia.
DSC_8749-Edit-1

Kellokortti

Kellokortti on ratkaisumme työajan seurantaan. Kellokortin asiakkaita on yli 1000 lukuisilla eri toimialoilla.

Alma_Logo_Black.svg            baronalogo      Volvo_Cars_logo     Tunturi_wordmark.svg       ufflogo       KauppalehtiLogo

 

Lue lisää Kellokortista

opas

OpasKellokorttiKansi

Oppaastamme saat hyvän kuvan miten Kellokortti ratkaisee yrityksesi työajan seurannan haasteet.

Voit lukea oppaasta myös palkkarobotista, joka on ratkaisumme työajan TES-tulkintaan. Se automatisoi palkanlaskentaa, tuoden helpotusta arkeen.

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake.

Lataa opas työajan seurantaan

LemonTime

LemonTime on erityisesti liikkuvan henkilöstön ratkaisu työajan ja töiden hallintaan.

Tutustu tarkemmn ja lataa opas
LemonTimeLogo