Aimo - Lemonsoftin tehokas apuri

Aimo on Lemonsoftin älykäs ja väsymätön apuri, joka valvoo, huomauttaa, ehdottaa ja hoitaa rutiinit puolestasi. Teknisesti Aimo muodostuu tekoälystä ja automatisoinnista, jotka on paketoitu inhimilliseen muotoon.

AimoAutomatisointi

Automatisoinnin avulla voit siirtää useita rutiineja Aimon hoidettavaksi. Aimo kertoo sinulle mahdolliset poikkeamat ja voit käyttää aikasi tuottavampaan työhön.

Tekoäly

Lemonsoftin tekoäly perustuu koneoppimiseen, jossa ohjelma oppii ennustamaan tietyn arvon aiempien tapahtumien perusteella. Koneoppimisesta on eniten hyötyä asioissa, jotka toistuvat päivittäin useita kertoja, jolloin tapahtumia syntyy kuukaudessa ja vuodessa todella suuria määriä. Vaikka ihmismieli ei välttämättä huomaakaan, tapahtumissa syntyy jonkinlaista toistuvuutta ja tietynlaisia kuvioita. Aimo hyödyntää näitä toistuvuuksia ja kuvioita. Niiden perusteella Aimo ehdottaa käyttäjälle, mitä seuraavaksi kannattaa tehdä.

Ostolasku_aimoOstolaskujen tiliöinti

Aimo avustaa sinua ostolaskujen tiliöinnissä ehdottamalla tiliöintiä aiemman tiedon perusteella.

Tuotanto

Aimo osaa myös ennustaa tuotannon työn ja vaiheiden valmistumisajat sekä päivämäärät, mikä auttaa tuotannon suunnittelussa.

Kuittien tunnistus

Aimo on myös eKuitti-sovelluksen apuna ja tunnistaa kuvaamistasi kuiteista tiedot ja täyttää ne valmiiksi.

Kannattaako investoida toiminnanohjausjärjestelmään?

Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää vai vaihtamassa vanhaa uuteen? Vai haluatko lisää toimintaa tehostavia ja liiketoimintaa kehittäviä osia nyt käytössä olevaan Lemonsoft-kokonaisuuteen?

Lataa aiheeseen liittyvä opas ja kokeile omilla luvuilla mitä säästö saattaisi yrityksesi osalta tarkoittaa.

Lataa opas
Lemonsoft Aula