Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Tutustu oppaisiimme

Löydät lisätietoa eri toimialoista ja ratkaisuista. Selaa oppaitamme ja valitse sinua kiinnostavat aiheet.

erphankintakansi

ERP hankintaopas »

Kokosimme vinkkimme oikein tehtyyn ERP-hankintaoppaaseen. Uskomme että oppaan vinkin ovat hyödyllisiä jokaiselle yritykselle, joka miettii uuden ERPin hankkimista.

Kannattaako investoida toiminnanohjausjärjestelmään?

Kannattaako investoida toiminnanohjausjärjestelmään? »

Pohditko toiminnanohjausjärjestelmän uusimista? Teimme avuksesi investoinnin takaisinmaksun laskentatyökalun (ROI).

sujuva käyttöönotto-1

Sujuva käyttöönotto »

Toiminnanohjauksen käyttöönotto on haastava projekti, mutta mikäli yrityksesi ei ole oikonut hankintaprosessissa ja henkilökunta sitoutuu asiaan, niin kyllä käyttöönottokin tapahtuu sujuvasti.
teollisuusopaskansi

Tuotannonohjaus »

Tuotannonohjauksen avulla yritys ohjaa tuotantoaan siten, että vaatimukset valmistettavien tuotteiden laadusta, kustannuksista ja toimitusajoista saavutetaan.

OppaanKansiPalvelu

Asiantuntija- ja palveluyritykset »

Asiantuntija- ja palveluyrityksen liiketoimintaa voidaan tehostaa merkittävästi valitsemalla oikeat työkalut työajan hallintaan ja varmistamalla myös taustajärjestelmien yhteensopivuus.

Lemonsoft urakointitoimialla

Lemonsoft urakointitoimialla »

Urakoinnissa kyse on palveluliiketoiminnan ohjaamisesta yhdistettynä materiaalihallintaan. Ala on hyvin kilpailtu, eikä rutiinien pyörittämiseen kannata käyttää ylimääräistä työaikaa.

Lemonsoft tilitoimistoissa

Lemonsoft tilitoimistoissa »

Tilitoimistojen tuottamaan taloushallintopalveluun kohdistuu paineita eri suunnilta. Jatkuvasti yhä tiheämmällä syklillä muuttuva maailma ja kansainväliset markkinat aiheuttavat muutos- ja kehitystarpeita usein toimittajan roolissa olevalle PK-yritykselle.

Dynaaminen raportointi

Dynaaminen raportointi »

Raportointi on olennainen osa menestyvää liiketoimintaa. Raportoinnilla tarkoitetaan kaiken organisaatiossa olevan tiedon tarkastelua ja seurantaa.

LemonBI

LemonBI »

Liiketoimintatiedon hallinta (BI – Business Intelligence) on olennaista menestyvässä liiketoiminnassa. Termillä tarkoitetaan kaikkea organisaatiossa olevaa tietoa ja sen hallintaa. Pääosin tieto tulee toiminnanohjausjärjestelmästä, mutta ulkopuolisenkin tiedon hankinta etenkin kilpailijoista on tärkeää.

lemonhubkansi

LemonHub »

LemonHub on palvelu, joka yhdistää Lemonsoft-käyttäjät keskenään. Palvelun avulla voit lähettää ja vastaanottaa esimerkiksi verkkolaskuja, tilauksia ja vahvistuksia.

Lemonsoft EDI

Lemonsoft EDI »

EDI (Electronical Data Interchange), Suomeksi OVT (Organisaatioiden Välinen Tiedonsiirto) tarkoittaa sähköistä, määrämuotoista ja automaattista tiedonsiirtoa yritysten välillä. Suurin osa kaupan, tukkukaupan, teollisuuden ja kuljetusalan yrityksistä käyttää tai on käyttöönottamassa sähköistä tiedonsiirtoa.

palvelurajapinnat

Lemonsoft Palvelurajapinnat »

Yrityksillä on joissain tapauksissa tarpeita sellaisille toiminnoille, joita vakio-ohjelmistoon ei ole tarkoituksenmukaista rakentaa. Tällöin on järkevää käyttää erillistää ohjelmaa näitä tarpeita varten.
lemontime kansi

LemonTime työajan kirjaaminen ja käsittely »

Keikkatyön laskuttaminen saattaa olla haastavaa ilman siihen
tarkoitettuja työkaluja. Lue oppaasta ratkaisumme työajan kirjaamiseen ja käsittelyyn.

lemonshop kansi

LemonShop »

Tämä opas on tarkoitettu sinulle, joka olet harkitsemassa ensimmäisen verkkokauppasi perustamista, tai haluat kehittää jo olemassa olevaa verkkokauppaliiketoimintaasi.

tukkukansi

Tukku- ja erikoistavarakauppa »

Lemonsoftin opas tukku- ja erikoistavarakaupan toiminnanohjausjärjestelmästä on kattava tietopaketti yritykselle, joka haluaa kehittää liiketoimintaansa digitalisaation avulla.