Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Tutustu oppaisiimme

Löydät lisätietoa eri toimialoista ja ratkaisuista. Selaa oppaitamme ja valitse sinua kiinnostavat aiheet.

Lemonsoftin alustaratkaisut

Lemonsoftin alustaratkaisut »

Haluamme varmistaa parhaan mahdollisen konesaliratkaisun Lemonsoft-asiakkaille, joten tuotamme alustaratkaisut itse. Meille on tärkeää, että alustapalvelu on turvallinen, helppokäyttöinen ja mukautuu tarpeisiisi.

Dynaaminen raportointi

Dynaaminen raportointi »

Raportointi on olennainen osa menestyvää liiketoimintaa. Raportoinnilla tarkoitetaan kaiken organisaatiossa olevan tiedon tarkastelua ja seurantaa.

Kannattaako investoida toiminnanohjausjärjestelmään?

Kannattaako investoida toiminnanohjausjärjestelmään? »

Pohditko toiminnanohjausjärjestelmän uusimista? Teimme avuksesi investoinnin takaisinmaksun laskentatyökalun (ROI).

LemonHub

LemonHub »

LemonHub on palvelu, joka yhdistää Lemonsoft-käyttäjät keskenään. Palvelun avulla voit lähettää ja vastaanottaa esimerkiksi verkkolaskuja, tilauksia ja vahvistuksia.

Tuotannonohjaus

Tuotannonohjaus »

Tuotannonohjauksen avulla yritys ohjaa tuotantoaan siten, että vaatimukset valmistettavien tuotteiden laadusta, kustannuksista ja toimitusajoista saavutetaan.

Lemonsoft EDI

Lemonsoft EDI »

EDI (Electronical Data Interchange), Suomeksi OVT (Organisaatioiden Välinen Tiedonsiirto) tarkoittaa sähköistä, määrämuotoista ja automaattista tiedonsiirtoa yritysten välillä. Suurin osa kaupan, tukkukaupan, teollisuuden ja kuljetusalan yrityksistä käyttää tai on käyttöönottamassa sähköistä tiedonsiirtoa.

LemonBI

LemonBI »

Liiketoimintatiedon hallinta (BI – Business Intelligence) on olennaista menestyvässä liiketoiminnassa. Termillä tarkoitetaan kaikkea organisaatiossa olevaa tietoa ja sen hallintaa. Pääosin tieto tulee toiminnanohjausjärjestelmästä, mutta ulkopuolisenkin tiedon hankinta etenkin kilpailijoista on tärkeää.

Lemonsoft urakointitoimialla

Lemonsoft urakointitoimialla »

Urakoinnissa kyse on palveluliiketoiminnan ohjaamisesta yhdistettynä materiaalihallintaan. Ala on hyvin kilpailtu, eikä rutiinien pyörittämiseen kannata käyttää ylimääräistä työaikaa.

Julkaisujärjestelmä ja hankintavaihtoehdot

Julkaisujärjestelmä ja hankintavaihtoehdot »

Tässä dokumentissa tuomme esiin huomioitavia asioita Lemonsoftin hankinnasta ja asennusvaihtoehdoista sekä ohjelmaversioiden päivittämisestä. Tämä dokumentti on tarkoitettu Sinulle, joka olet hankkimassa toiminnanohjausjärjestelmää tai olet jo hankkinut Lemonsoftin.

Suorituskyky ja skaalautuvuus

Suorituskyky ja skaalautuvuus »

Toiminnanohjausjärjestelmän suorituskyky on oleellinen osa järjestelmän teknistä laatua. Suorituskyky heijastuu suoraan siihen, miten sujuvaa järjestelmän käyttö on, ja miten kauan yrityksen yksittäisten operatiivisten transaktioiden käsittely kestää.

Lemonsoft tilitoimistoissa

Lemonsoft tilitoimistoissa »

Tilitoimistojen tuottamaan taloushallintopalveluun kohdistuu paineita eri suunnilta. Jatkuvasti yhä tiheämmällä syklillä muuttuva maailma ja kansainväliset markkinat aiheuttavat muutos- ja kehitystarpeita usein toimittajan roolissa olevalle PK-yritykselle.

palvelurajapinnat

Lemonsoft Palvelurajapinnat »

Yrityksillä on joissain tapauksissa tarpeita sellaisille toiminnoille, joita vakio-ohjelmistoon ei ole tarkoituksenmukaista rakentaa. Tällöin on järkevää käyttää erillistää ohjelmaa näitä tarpeita varten.
sujuva käyttöönotto-1

Sujuva käyttöönotto »

Toiminnanohjauksen käyttöönotto on haastava projekti, mutta mikäli yrityksesi ei ole oikonut hankintaprosessissa ja henkilökunta sitoutuu asiaan, niin kyllä käyttöönottokin tapahtuu sujuvasti.