Tutustu oppaisiimme

Löydät lisätietoa eri toimialoista ja ratkaisuista. Selaa oppaitamme ja valitse sinua kiinnostavat aiheet.

erphankintakansi

ERP hankintaopas »

Kokosimme vinkkimme oikein tehtyyn ERP-hankintaoppaaseen. Uskomme että oppaan vinkin ovat hyödyllisiä jokaiselle yritykselle, joka miettii uuden ERPin hankkimista.

roi opaskansi

Kannattaako investoida toiminnanohjausjärjestelmään? »

Pohditko toiminnanohjausjärjestelmän uusimista? Teimme avuksesi investoinnin takaisinmaksun laskentatyökalun (ROI).

sujuva käyttöönotto-1

Sujuva käyttöönotto »

Toiminnanohjauksen käyttöönotto on haastava projekti, mutta mikäli yrityksesi ei ole oikonut hankintaprosessissa ja henkilökunta sitoutuu asiaan, niin kyllä käyttöönottokin tapahtuu sujuvasti.
teollisuusopaskansi

Tuotannonohjaus »

Tuotannonohjauksen avulla yritys ohjaa tuotantoaan siten, että vaatimukset valmistettavien tuotteiden laadusta, kustannuksista ja toimitusajoista saavutetaan.

tilitoimisto-opas

Lemonsoft tilitoimistoissa »

Tilitoimiston odotetaan olevan muutakin kuin kirjanpitäjä, eli tilitoimiston tulee pystyä tarjoamaan asiakkailleen muutakin kuin tietoa siitä, miten meni viime kuussa ja edellisellä tilikaudella. Tilitoimistojen rooli asiantuntijoina kasvaa.

psa oppaan kansi

Asiantuntija- ja palveluyritykset »

Asiantuntija- ja palveluyrityksen liiketoimintaa voidaan tehostaa merkittävästi valitsemalla oikeat työkalut työajan hallintaan ja varmistamalla myös taustajärjestelmien yhteensopivuus.

tukkukansi

Tukkukauppa »

Lemonsoftin opas tukkukaupan toiminnanohjausjärjestelmästä on kattava tietopaketti yritykselle, joka haluaa kehittää liiketoimintaansa digitalisaation avulla.

Lemonsoft EDI

Lemonsoft EDI »

EDI (Electronical Data Interchange), Suomeksi OVT (Organisaatioiden Välinen Tiedonsiirto) tarkoittaa sähköistä, määrämuotoista ja automaattista tiedonsiirtoa yritysten välillä. Suurin osa kaupan, tukkukaupan, teollisuuden ja kuljetusalan yrityksistä käyttää tai on käyttöönottamassa sähköistä tiedonsiirtoa.

lemonshop kansi

LemonShop »

Tämä opas on tarkoitettu sinulle, joka olet harkitsemassa ensimmäisen verkkokauppasi perustamista, tai haluat kehittää jo olemassa olevaa verkkokauppaliiketoimintaasi.

lemonhubkansi-1

LemonHub »

LemonHub on palvelu, joka yhdistää Lemonsoft-käyttäjät keskenään. Palvelun avulla voit lähettää ja vastaanottaa esimerkiksi verkkolaskuja, tilauksia ja vahvistuksia.

lemontime kansi

LemonTime »

Kenttätyö kannattavaksi LemonTimen avulla! Oppaassa kuvaamme tehokkaan prosessin kenttätöiden kuittaamiseen ja laskuttamiseen.

fire opas kansi

Parempia päätöksiä tiedon avulla »

Opi hyödyntämään ja tulkitsemaan dataa oikein, niin teet parempia päätöksiä!

Kerromme oppaassa, miten yrityksesi tuottama data voidaan jalostaa raporteiksi ja lopulta päätöksiksi, jotka johtavat toimintaan.

Kirjakuva

Menestyksen työkalut »

Menestyksen työkalut on yrittäjille ja esihenkilöille suunnattu opas liiketoiminnan kehittämiseksi. Opas on kirjoitettu antamaan konkreettista hyötyä yrittäjille