Rakentaminen ja urakointi

Rakentaminen ja urakointi - toimialalla tarvitaan hyvät työkalut työmaiden ja projektien hallintaan sekä seurantaan. Reaaliaikainen projektien seuranta mahdollistaa hyvän asiakassuhteen hoidon ja kehittämisen. Lemonsoftin ratkaisu tarjoaa työkalut, joiden avulla yritys saa selkeitä hyötyjä hyödyntämällä digitalisaatiota ja tekoälyä.

Lemonsoft rakentamisen ja urakoinnin kokonaisratkaisuna

Lemonsoftin kokonaisratkaisu rakentamiseen ja urakointiin tarjoaa laajat ja monipuoliset toiminnallisuudet. Löydät ratkaisut työmaiden hallinnan ohella asiakkuudenhallintaan, tarjouslaskentaan, projektinhallintaan, resursointiin ja hankintaan sekä automatisoituun talous- ja henkilöstöhallintoon.

Kokonaisuudessa on huomioitu talorakentamisen, korjausrakentamisen, taloteknisen urakoinnin ja maarakentamisenkin erityispiirteitä. Laaja projektinhallinta antaa sinulle työkalut onnistua hankkeissa ja niiden johtamisessa. Resurssienhallinnan avulla ohjaat oikean määrän työvoimaa oikealle työmaalle. Kaikki oleellinen tieto työmailta kirjataan helpon mobiilisoveluksen avulla.

Tekoälyn ja automatisoitujen toimintojen hyödyntäminen tuottaa mitattavaa hyötyä ja parantaa osaltaan kilpailukykyä.

Lemonsoftista löydät kattavat työkalut yrityksesi kokonaisvaltaiseen ohjaukseen.

?modestbranding=1&showinfo=0&rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>

Edut:

ikoni-palvelut

Asiakkuudenhallinta

Asiakkuudenhallinta osana työmaiden hallintaa tuo läpinäkyvyyttä koko hankkeelle ja jokaiselle toimijalle työmaalla. Voit jakaa haluamasi oikeudet ja näkyvyydet projektikohtaisesti.

kalenteri

Töiden suunnittelu

Laske, aikatauluta, budjetoi, ennusta ja seuraa reaaliaikaisesti työmaiden toteumaa. Hyvä suunnittelu ja seuranta vähentää poikkeamia.

hook

Töiden kuittaus

Töiden kuittaaminen suoraan työmaalta poistaa unohduksia esimerkiksi materiaalikirjauksissa. Raportoi sanoin ja kuvin tekemisesi. Reaaliaikaisen tiedon perusteella tiedät mitä työmaalla tapahtuu.

automatisoi

Automatisoitu taloushallinto

Projektin ohjaustietojen avulla saat taloushallinnon hoitumaan projektiehtojen mukaisesti. Automatisointi ja muistukset auttavat sinua oikea-aikaiseen reagointiin.

ikoni-toiminnanohjausjärjestelmä-erp

Kokonaisratkaisu

Rakennusalan kokonaisratkaisulla ohjaat liiketoimintaasi reaaliaikaisesti yhdellä järjestelmällä. Voit vapaasti valita toiminnot oman tarpeesi mukaan ja antaa järjestelmän kasvaa liiketoimintasi mukana.

ikoni-rajapinta-api

Rajapinnat

Lemonsoftin kokonaisratkaisu sisältää laajat rajapinnat eri osa-alueille. Voit ottaa Lemonsoftin käyttöön esimerkiksi taloushallintoon ja siirtyä myöhemmin käyttämään kokonaisjärjestelmää.

Tiedätkö oman liiketoimintasi digitalisaation hyödyt?

Tilaa yrityksellesi asiantuntijan tekemä kartoitus!

Varaa aika kartoitukseen »

Töiden tarjoaminen ja suunnittelu, työmaiden hallinta, materiaalikirjaukset, työmaaraportointi ja taloushallinnon rutiinit aiheuttavat monille turhaa päänvaivaa. Laskenta on aikaa vievää ja työmailta tiedon saanti välillä haastavaa. Materiaalit voivat jäädä laskuttamatta puutteellisten merkintöjen vuoksi. Usein myös taloushallinnon rutiinit suoritetaan iltaisin tai viikonloppuisin.

Lemonsoftin kokonaisratkaisu tarjoaa sinulle tehokkaan vaihtoehdon koko ketjun hallintaan. Voit käyttää vanhoja työmaita pohjana, suunnitella ja resursoida työt. Saat työmailta reaaliaikaista tietoa sanoin ja kuvin, voit tarkastaa järjestelmästä työmaan tilanteen tehtävätasolla. Taloushallinnon rutiinien hoitaminen automatisoituu, kun työt nousevat laskutettavaksi ohjaustietojen mukaisesti. Selainkäyttöisenä järjestelmänä voit käyttää sitä millä laitteella tahansa ajasta ja paikasta riippumatta. Työmailta tapahtuva raportointi hoituu kätevästi Android- ja IOS-puhelimille tehdyillä mobiilisovelluksilla.

Lemonsoft rakentaminen ja urakointi toimialalla

Lemonsoft soveltuu useaan eri tyyppiseen rakentamiseen ja urakointiin. Lue tarkemmin toimialojen erityispiirteistä klikkaamalla toimialan kuvaa.

Projektien seurattavuus on rakennusalan yritykselle yksi tärkeimmistä ominaisuuksista.

Telinemestari Oy, Ari-Pekka Mononen

Kannattaako investoida toiminnanohjausjärjestelmään?

Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää vai vaihtamassa vanhaa uuteen? Vai haluatko lisää toimintaa tehostavia ja liiketoimintaa kehittäviä osia nyt käytössä olevaan Lemonsoft-kokonaisuuteen? Lataa aiheeseen liittyvä opas ja kokeile omilla luvuilla mitä säästö saattaisi yrityksesi osalta tarkoittaa.

Lataa opas
Lemonsoft Aula