Lemonsoft Alustaratkaisut

Haluamme varmistaa parhaan mahdollisen konesaliratkaisun Lemonsoft-asiakkaille, joten tuotamme alustaratkaisut itse.

Pilvipalveluiden käyttö lisääntyy tasaisesti. Myös Lemonsoftia käytetään tänä päivänä enemmän pilvestä kuin paikallisesti. Kehitys onkin luonnollista, koska toiminnanohjausjärjestelmät monimutkaistuvat jatkuvasti ja tämä aiheuttaa ylläpidolle ja päivitykselle ihan uusia haasteita.

Meille on tärkeää, että alustapalvelu on turvallinen, helppokäyttöinen ja mukautuu tarpeisiisi. Palvelun käyttäjiä onkin jo yli 5000.

LemonAlustapalv_vs_muut

Lemonsoftin alustaratkaisun etuja:


• Kulut ovat ennakoitavissa ja pysyvät hallinnassa, sillä maksat palvelusta kiinteää kk-maksua. Kulut ovat helposti ennakoitavissa myös silloin, kun Lemonsoft-käyttäjiä tulee lisää yrityksesi kasvaessa.

• Käytössäsi on tehokas palvelu, joka on optimoitu Lemonsoftin käyttöön. Kun liiketoimintasi kehittyy, myös palvelu skaalautuu helposti tarpeesi mukaan.

• Päivitykset, varmuuskopiot ja muut huoltotoimenpiteet kuuluvat hintaan. Käytössäsi ovat aina Lemonsoftin uusimmat ominaisuudet.

• Voit laajentaa Lemonsoftin käyttöä helposti myös kotitoimistolle ja liikkuvalle työvoimalle ottamalla LemonOnlinen tarjoamat modernit ratkaisut käyttöön.

• Kaikki palvelut samasta paikasta: Service Deskimme palvelee myös alustaratkaisuissa

Kiinostuitko? Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää alustaratkaisustamme? Jäikö jokin vielä askarruttamaan mieltä? 

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, autamme mielellämme!