Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Alustaratkaisut

Pilvipalveluiden käyttö lisääntyy tasaisesti. Myös Lemonsoftia käytetään tänä päivänä enemmän pilvestä kuin paikallisesti. Kehitys onkin luonnollista, koska toiminnanohjausjärjestelmät monimutkaistuvat jatkuvasti ja tämä aiheuttaa ylläpidolle ja päivitykselle ihan uusia haasteita.

Haluamme varmistaa parhaan mahdollisen konesaliratkaisun Lemonsoft-asiakkaille, joten tuotamme alustaratkaisut itse. Meille on tärkeää, että alustapalvelu on turvallinen, helppokäyttöinen ja mukautuu tarpeisiisi. Palvelun käyttäjiä onkin jo yli 5000.

alustaratkaisut-image

Lemonsoftin alustaratkaisun etuja:

• Kulut ovat ennakoitavissa ja pysyvät hallinnassa, sillä maksat palvelusta kiinteää kk-maksua. Kulut ovat helposti ennakoitavissa myös silloin, kun Lemonsoft-käyttäjiä tulee lisää yrityksesi kasvaessa.

• Käytössäsi on tehokas palvelu, joka on optimoitu Lemonsoftin käyttöön. Kun liiketoimintasi kehittyy, myös palvelu skaalautuu helposti tarpeesi mukaan.

• Päivitykset, varmuuskopiot ja muut huoltotoimenpiteet kuuluvat hintaan. Käytössäsi ovat aina Lemonsoftin uusimmat ominaisuudet.

• Voit laajentaa Lemonsoftin käyttöä helposti myös kotitoimistolle ja liikkuvalle työvoimalle ottamalla LemonOnlinen tarjoamat modernit ratkaisut käyttöön.

• Kaikki palvelut samasta paikasta: Service Deskimme palvelee myös alustaratkaisuissa

Lataa aiheeseen liittyvä opas ja jos vielä jäi kysyttävää, ota yhteyttä!

Lataa opas Ota yhteyttä

Kokeile hintalaskuria!

Laadimme hintalaskurin, jolla voit helposti arvioida Lemonsoftin alustaratkaisujen kustannuksia yrityksellenne. Jättämällä yhteystietosi saat linkin laskuriin. Voit vapaasti kokeilla laskuria, se ei vielä sido mihinkään, etkä saa kiusallisia myyntipuheluita perään. Jättämällä yhteydenottopyynnön saat tarkemman tarjouksen alustapalveluista.