Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Alustaratkaisut

Pilvipalveluiden käyttö lisääntyy tasaisesti. Myös Lemonsoftia käytetään tänä päivänä enemmän pilvestä kuin paikallisesti. Kehitys onkin luonnollista, koska toiminnanohjausjärjestelmät monimutkaistuvat jatkuvasti ja tämä aiheuttaa ylläpidolle ja päivitykselle ihan uusia haasteita.

Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä koostuu useista komponenteista. Ohjelman tulee toimia työaseman lisäksi mobiilisti ja kaikilla päätelaitteilla. Asiakkaiden ja toimittajien tulee päästä samaan järjestelmään ja tiedon tulee liikkua sähköisesti ja automaattisesti järjestelmistä toiseen.

Haluamme varmistaa parhaan mahdollisen konesaliratkaisun Lemonsoft-asiakkaille, joten tuotamme alustaratkaisut itse. Meille on tärkeää, että alustapalvelu on turvallinen, helppokäyttöinen ja mukautuu tarpeisiisi. Palvelun piirissä onkin jo yli 5000 käyttäjää.

Hyödynnä kampanja ja tilaa alustapalvelu 30.4.2020 mennessä. Tarjoamme kaksi ensimmäistä kuukautta veloituksetta!

Lataa aiheeseen liittyvä opas ja jos vielä jäi kysyttävää, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä Lataa opas
alustaratkaisut-image

Kokeile hintalaskuria!

Laadimme hintalaskurin, jolla voit helposti arvioida Lemonsoftin alustaratkaisujen kustannuksia yrityksellenne. Jättämällä yhteystietosi saat linkin laskuriin. Voit vapaasti kokeilla laskuria, se ei vielä sido mihinkään, etkä saa kiusallisia myyntipuheluita perään. Jättämällä yhteydenottopyynnön saat tarkemman tarjouksen alustapalveluista.