retinalogo

Karakan_Timur_Round2

Timur Karakan

Liiketoimintajohtaja
044 516 2110
timur.karakan@lemonsoft.fi

Ketteryyttä, nopeutta, fokusta ja arvon tuottamista

Asiantuntijayrityksissä tulee tehdä nykyään päätöksiä yhä tarkemman tiedon varassa mutta silti nopeasti. Tiedon määrä jatkaa kasvuaan, ja on tärkeää hyödyntää olemassa olevaa tietoa uusien projektien ja tehtävien suunnittelussa ja toimeenpanossa. Agile(ketterät)-menetelmät ovat tulleet myös projektitaloihin jäädäkseen.

Toimin työssäni päivittäin asiantuntijaorganisaatioiden parissa ja olen erikoistunut auttamaan yrityksiä lisäämään liiketoimintansa läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta.

Pitkäaikainen kokemukseni eri toimialoilta, kuten teollisuudesta, tukkukaupasta, rakentamisesta ja energiasta, on opettanut minulle liiketoiminnan monimuotoisuutta. Tavoitteenani on tuoda tämä monipuolinen osaamiseni hyödyksi myös asiantuntijayrityksille.

Konkreettiset tavoitteeni asiantuntijayritysten liiketoiminnan digitalisoimiseksi ovat:

  • Parantaa asiakkuuksien hallinnan ja projektinhallinnan läpinäkyvyyttä Agile-menetelmillä.
  • Tehostaa resurssien käyttöä ja varmistaa, että oikeat asiat tulevat tehdyksi ajallaan.
  • Mahdollistaa saumattomat integraatiot keskeisten liiketoimintasovellusten välillä, jotta tiedonkulku on sujuvaa ja tehokasta.

Haluan aina haastaa yrityksiä olemaan enemmän avoimia uusille mahdollisuuksille. Tärkeintä yrityksissä on ymmärtää, että se mikä toimi ennen ei välttämättä enää toimi nykypäivänä ainakaan sellaisenaan.

Lähetä viesti